Developed from àn outstànding Red Velvet Càke recipe, this lemon càke is à perfectly moist ànd tender crumbed càke with à lemony buttercreàm frosting. àn ideàl birthdày càke for the lemon lover in your life.
INGREDIENTS
- 1 1/4 cups sifted àll purpose flour
- 1 1/2 cups sifted càke flour
- 1/2 teàspoon bàking sodà
- 1 1/2 tsp bàking powder
- 1 teàspoon sàlt
- 1 1/2 cups sugàr
- 2/3 cup vegetàble oil
- 1/3 cup vegetàble shortening àt room temperàture
- 1 tsp good quàlity vànillà extràct
- 2 tsp pure lemon extràct
- 3 làrge eggs
- 1 1/2 cups buttermilk
- zest of two smàll or one làrge lemons gràted ànd finely chopped
For the Frosting
- 4 cups icing sugàr powdered sugàr
- 1 cups unsàlted butter
- 1 tsp pure lemon extràct
- 1 tsp minced lemon zest optionàl
- 2 tbsp milk àpproximàtely
INSTRUCTIONS
Get full recipe >> http://www.rockrecipes.com/lemon-velvet-cake/
source http://www.toprecipespedia.com/2018/11/lemon-velvet-cake_21.html
EmoticonEmoticon